Gi' os et kald: +45 81813780

Skoler og institutioner

I Klatreparken Aalborg har vi mulighed for at tilbyde institutions priser fra mandag til onsdag hele dagen samt tors og fredag med start inden kl. 11 (udenfor officielle skoleferier og helligdage). Dette tilbud kan benyttes som led i undervisningen eller fx som en ryste-sammen-tur.

Vi vil gerne være med til at bidrage til børn og unges fysiske aktivitet, da det er en meget vigtig del af deres trivsel. Som eksempel har vi i Klatreparken Randers afviklet heldags-arrangementer, hvor vores instruktører planlægger arrangementet i samarbejde med lærere/pædagoger. På selve dagen afvikler vi klatringen medens lærere/pædagoger afvikler øvrige relevante aktiviteter. Dette kan selvfølgelig også lade sig gøre i Klatreparken Aalborg.


Har din institution et specifikt arrangement eller en sjov ide, så lad os endelige snakke sammen om, hvordan Klatreparken Aalborg bedst kan bidrage. Vi åbner altid gerne Klatreparken uden for normal åbningstid for større grupper, så kontakt os endelig for pris og booking. (Dog mindstepris kr. 2.200,-)

Back to Top