Gi' os et kald: +45 81813780

Teambuilding

Er der brug for at forny energien på kontoret eller bare komme ud af huset? Så lad os planlægge en dag for jer med teambuildende oplevelser, der udfordrer både mentalt og fysisk.

Vores flok af instruktører rummer mange kompetencer og heriblandt også teambuilding. Klatreparken er med i BFTL-brancheforeningen for Teambuilding og Lederuddannelse, hvorfra tre af vores instruktører er uddannet. Herudover har vi ansat instruktører, som også har arbejdet med teambuilding i andre virksomheder. Dette giver os en bred palette af forskellige muligheder.

Vi åbner altid gerne Klatreparken Aalborg for grupper på 8 voksne eller flere og er med på en sjov ide. Det vil sige, at vi både tilbyder hele, halve og flere dage eller nætter, hvis ønsket er der.

Internt i Klatreparken kan vi meget, men vi er også rigtig glade for de samarbejdspartnere der gør, at vi kan lave teambuilding til vands, til lands og i luften (altså hovedsageligt trætoppene).

Samtidig hører vi også ofte fra gæster, at de oplever klatringen i sig selv om teambuildende.


Har du en sjov ide eller skal vi planlægge det hele, så kontakt os for en snak og et uforpligtende tilbud. Vores vigtigste opgave er at sørge for at teamet får en god oplevelse og gerne lærerigt udbytte.

Back to Top