Gi' os et kald: +45 81813780

Hvor lang tid tager det at klatre?
Det er meget individuelt og afhænger af alder og fysisk form. Men forvent at bruge minimum 2,5 timer på at gennemføre alle baner og afsæt hellere 4 timer, hvis du også gerne vil holde pauser mellem banerne.


Hvor lang tid har man i Klatreparken?
Indenfor åbningstiden må man i udgangspunktet være i Klatreparken så længe man har lyst. Dog tages der forbehold for mange bookinger. Har man booket tid udenfor almindelig åbningstid har man 4 timer i alt – hvilket er passende til at nå alle baner igennem.


Følger der en instruktør med rundt?
Instruktøren går rundt på jorden. Når du ankommer i Klatreparken bliver du mødt af en instruktør, der hjælper med udstyret og giver instruktion til udstyr og sikkerhed. Herefter sendes du på banen selv og har mulighed for at prøve banerne i stigende sværhedsgrad. Instruktøren går rundt på jorden og kan kontaktes ved spørgsmål, gode råd eller hvis der er brug for hjælp. Instruktøren går ikke rundt oppe på banen sammen med dig.


Hvordan betaler jeg?
Vi har en dankortterminal, hvor vi kan tage de fleste kort og så tager vi naturligvis også imod kontanter


Skal man betale, selvom man ikke vil klatre?
Nej, naturligvis ikke. Der er gratis adgang i hele parken. Man må altså gerne hygge i skovhytten og kigge med nede fra jorden.


Hvad gør man ved taske/overtøj og værdigenstande mens man klatrer?
Vi anbefaler at man efterlader værdigenstande i bilen og ikke medbringer løse genstande på klatrebanerne. Man kan opbevare sit overtøj og evt. taske ved hytten. Der er som oftest personale i nærheden, men opbevaring er på eget ansvar. En pengekat eller bæltetaske til pung/mobiltelefon er en mulighed.


Kan man købe mad og drikke i Klatreparken?
Der kan købes sodavand, te/kaffe og lidt snacks. For grupper kan der arrangeres sandwiches m.m. Kontakt os angående dette.


Må man medbringe eget mad/drikke?
Ja, det må man meget gerne og vi har en rigtig hyggelig skovhytte, hvor man kan nyde sin medbragte mad [☺]


Må man have sin hund med i parken?
Ja, men den skal være i snor og må ikke være i hytten. Og husk også at opsamle høm høm´ er.


Hvordan kommer jeg hen til Klatreparken?
Tag bus nr. 11 fra Aalborg busterminal (mod Skelagervej) og stå af ved Aalborg Zoo. Gå rundt om Zoo ad Faunavej, hvor vores indgang ligger i modsatte ende i forhold til Zoos hovedindgang.

Lige uden for indgangen til Klatreparken er der også parkeringspladser, hvis du er i bil, der gerne må benyttes. Dog gør vi opmærksom på at der er rigtig mange der bruger disse, ligesom der skiltes med max. 5 timers parkering.

 

Back to Top