Gi' os et kald: +45 81813780

Randers / Randers

Klatreparken Randers i Fladbro Skov

Lidt uden for Randers C ligger et naturskønt område, hvor der er oplevelser for både store og små. Fladbro Skov ligger i Nørreådalen, der er en afstikker til Gudenåen. Ikke langt fra byen men alligevel omgivet af natur kan du få sjove og udfordrende oplevelser i Klatreparken Randers.

Klatreparken er placeret i offentlig skov, så alle er velkommen uanset om man vil i højden eller ej. Skovhytten og legepladsen er gratis for alle, men vil du have mere spænding og sjov udfordring kan du leje udstyr og få instruktion fra 135kr. pr person.

Klatrebanerne består af forskellige aktiviteter i 3-20 meters højde inklusiv sjove svævebaner og det vilde Quick Jump (frit fald) fra ca 13 meters højde. Der er noget for en hver smag uanset om du gerne bare vil skubbe dine grænser lidt eller du søger det vilde adrenalin sus.

Dreng hjælper pige ind på platformen polterabendgruppe der har været på banerne dreng i frit fald fra quick jumperen overblik over klatreparken randers dreng i nettet på rød bane efter big swing pige på første forhindring på rød bane drenge på aktivitet med stiger på rød bane @levring efterskole pige på trapezer på blå bane dreng i ringene på rød bane bål firmaevent på himmelstigen 

Back to Top