Gi' os et kald: +45 81813780

Polterabend

KENDER DU NOGEN DER SKAL GIFTES? OG SKAL DET FEJRES MED POLTERABEND?!

- lad os være en del af den gode dag og gøre den endnu vildere! Tag den kommende brud og/eller gom med i Klatreparken Randers og giv dem en sjov dag med både fysisk og mental udfordring.
 

Prisen er 250,- pr person om inkluderer klatresele og hjelm. Gruppen modtages af uddannet personale, som hjælper med udstyr og instruktion til sikkerhedssystemet. Herefter er det bare at give den gas på banerne. Det kan være en god ide at have handsker på, disse sælges også i Klatreparken.

Vi gør gerne ekstra ud af, at den kommende brud eller gom bliver udfordret max - dette uanset om det er aktivitet på de lave baner eller baglæns frit fald fra højderne, der skal til for at få dagens hovedperson til at ryste i bukserne.

  

Praktisk info:

- udklædning er naturligvis tilladt, dog frarådes “flagrende” dele pga. svævebanerne

- alkohol før og under aktivitet på klatrebanerne er ikke tilladt (men I må gerne medbringe en øl eller to til at nyde bagefter)

Der må gerne medbringes mad og drikke, der kan nydes ved et reserveret bord i vores hyggelige skovhytte eller vi kan sørge for det hele. Vi kan blandt andet tilbyde store, lækre sandwiches for kun 45 kr. eller sandwich+sodavand for kun 60 kr. Sandwiches skal bestilles senest 3 dage før arrangement.

Back to Top