Hvor lang tid tager det at klatre?

Det er meget individuelt og afhænger af alder og fysisk form. Men forvent at bruge minimum 2,5 timer på at gennemføre alle baner og afsæt hellere 4 timer, hvis du også gerne vil holde pauser mellem banerne.

Hvor lang tid har man i Klatreparken?

Indenfor åbningstiden må man som udgangspunkt være i Klatreparken, så længe man har lyst. Dog tages der forbehold for mange bookinger. Har man booket tid udenfor almindelig åbningstid, har man 4 timer i alt – hvilket er passende til at nå alle baner igennem.

Følger der en instruktør med rundt?

Instruktøren går rundt på jorden. Når du ankommer i Klatreparken, bliver du mødt af en instruktør, der hjælper med udstyret og giver instruktion til udstyr og sikkerhed. Herefter sendes du på banen selv og har mulighed for at prøve banerne i stigende sværhedsgrad. Instruktøren går rundt på jorden og kan kontaktes ved spørgsmål, gode råd, eller hvis der er brug for hjælp. Instruktøren går ikke rundt oppe på banen sammen med dig.

Hvordan betaler jeg?

Vi tager imod de fleste typer kort, mobilepay, og så tager vi naturligvis også imod kontanter. Ved booking online betales der på forhånd.

Skal man betale, selvom man ikke vil klatre?

Nej, naturligvis ikke. Der er gratis adgang i hele parken. Kun de, der skal op i højden at klatre, skal betale.

Kan jeg annullere min booking?

Ja, det kan du da. Bookinger kan annulleres og refunderes ved kontakt via mail eller telefon frem til 24 timer før din booking. Har du en booking i en weekend, skoleferie eller på en helligdag kan du frem til 2 timer før din booking ombytte den til en anden dato eller til et tilgodebevis ved kontakt via telefon.

Bookinger udenfor almindelig åbningstid, eller hvor der er aftalt betaling via faktura eller lignende, kan annulleres frem til 24 timer før besøget.

Kan rabatordninger bruges online?

Rabatordninger kan ikke bruges ved køb af billetter online. Vi opfordrer til, at man betaler fuld pris på hjemmesiden, hvorefter rabatten refunderes ved fremvisning af gyldig dokumentation ved ankomst i parken.

Kan man bruge ledsagerkort i Klatreparken?

Ja, hos os giver et ledsagerkort gratis adgang til én ledsager. Husk at nævne det, når I booker, hvis I gerne vil have en ledsager med, og husk at medbringe kortet på dagen.

Er handsker nødvendige, og kan man købe dem i parken?

Handsker er ikke strengt nødvendige for at klatre. Mange synes dog, at det kan være rart at have handsker på. Man er meget velkommen til selv at tage et par med, og ellers sælges de til kr. 35,- pr. par i parkerne.

 

Kan man købe mad og drikke i Klatreparken?

Der kan købes sodavand, te/kaffe og lidt snacks. For grupper kan der arrangeres sandwiches m.m. Kontakt os angående dette.

Må man medbringe eget mad/drikke?

Ja, det må man meget gerne, og vi har en rigtig hyggelig hytte og terrasse, hvor man kan nyde sin medbragte mad.

Kan man lave mad i Klatreparken?

Ja, det kan man. I alle tre parker har vi et stort bålsted med grillrist over, som er til fri afbenyttelse. Vi har optænding og brænde, men husk selv alt andet, der skal bruges til madlavning.

Er der vand- og toiletfaciliteter?

I Klatreparken Randers er der en toiletbygning på parkeringspladsen, som ligger små 100 meter fra parken. Der er en vandhane at slukke tørsten ved inde i selve parken ved madpakkehytten.

I Klatreparken Aalborg er der toilet og håndvask inde ved selve hytteområdet. 

I Klatreparken Silkeborg er der toilet og vandpost i hytten.

Hvad for noget tøj skal jeg tage på?

Vi anbefaler, at man tager tøj på, som man kan bevæge sig i samt lukkede sko. Skal du besøge Klatreparken Silkeborg, gør vi opmærksom på, at der er en del harpiks i træerne og på banerne. Vi opfordrer til, at man tager tøj på, som man ikke er øm overfor. 

Hvad gør man ved taske/overtøj og værdigenstande, mens man klatrer?

Vi anbefaler, at man efterlader værdigenstande i bilen og ikke medbringer løse genstande på klatrebanerne. Man kan opbevare sit overtøj og evt. taske ved hytten. Der er som oftest personale i nærheden, men opbevaring er på eget ansvar. En pengekat eller bæltetaske til pung/mobiltelefon er en mulighed.

Må man have en hund med i Klatreparken?

Ja, man må meget gerne tage hunde med på besøg i skovbunden – bare den er i snor.

Kan man klatre, selvom det regner eller blæser?

Ja, det kan man sagtens! Ofte er der faktisk læ for begge dele inde i selve skoven. En smule blæst eller regn kan let afværges med en regnjakke og et smil. Vi lukker kun banerne i tilfælde af storm eller andet voldsomt vejr – i så fald kontakter vi de berørte bookinger.

Opstår der kø på banerne?

Vi gør altid vores bedste for at tilrettelægge bookinger, så der ikke opstår kø på banerne – det er nu engang sjovest at kunne give den gas. Dog kan der forekomme lidt ventetid, hvis nogen har brug for hjælp på banerne. Vi opfordrer til, at man nyder udsigten og det gode selskab, indtil vi har afhjulpet situationen og der igen er fri bane.

Børn og unge i Klatreparken

Børn og unge under 15 år skal være i følgeskab med en voksen i parken. Den voksne behøver ikke nødvendigvis gå med barnet/den unge på klatrebanerne, hvis de kan klare sig selv. Børn og unge mellem 15 og 18 år må gerne være alene i Klatreparken, hvis de medbringer en underskrevet regelblanket fra forældre/værge.

Hent blanketten her:
Regler for besøg i Klatreparken

Hvordan kommer jeg hen til Klatreparkerne?

Til Klatreparken Randers: Tag bus 231, som går fra centrum af Randers og til Fladbro Kro, der ligger få minutters gang fra Klatreparken.

Ved besøg i Klatreparken Randers kan parkeringspladsen i begyndelsen af Skovboulevarden (ved toiletbygningen) benyttes.
Er parkeringspladsen fuld, kan der parkeres ved kanopladsen bag Fladbro kro (Randersvej 94) eller på parkeringspladsen ved børnehaven (Himmelbrovej 2). Vi gør opmærksom på at der ikke må parkeres langs vejen (Skovboulevarden). 

Til Klatreparken Aalborg: Tag bus nr. 11 fra Aalborg busterminal (mod Skelagervej) og stå af ved Aalborg Zoo. Gå rundt om Zoo ad Faunavej, hvor vores indgang ligger i modsatte ende i forhold til Zoos hovedindgang.

Lige uden for indgangen til Klatreparken Aalborg er der også parkeringspladser, hvis du er i bil, der gerne må benyttes. Dog gør vi opmærksom på, at der er rigtig mange, der bruger disse, ligesom der skiltes med max. 5 timers parkering.

Til Klatreparken Silkeborg: Tag bus 11 eller 73 fra Silkeborg st. og stå af ved stoppestedet “Ø. Ringvej / Nørreskov bakke”, der ligger få minutters gang fra Klatreparken.

Ved besøg i Klatreparken Silkeborg kan parkeringspladserne langs Kastaniehøjvej benyttes.